ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ - e-Sofos

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Η αγάπη του Χρήστου για τον καφέ μετά από 12 χρόνια εργασίας στο κλάδο της εστίασης και κατά κύριο λόγο στον χώρο του καφέ ως Barista, τον οδήγησε στην απόφαση το 2015 να κάνει ένα βήμα παραπάνω και μαζί με την γυναίκα του Χριστίνα να δημιουργήσουν το δικό τους κατάστημα.

Μετά από πολλές ώρες προσωπικής εργασίας, δοκιμών για τη δημιουργία των δικών τους χαρμανιών καφέ, την αναζήτηση προϊόντων μετά από πολλούς ποιοτικούς ελέγχους αλλά και τη πολύτιμη βοήθεια των συνεργατών τους, ανοίξανε το καφεκοπτείο τους με σκοπό να προφέρουν στην τοπική κοινωνία ανώτερης ποιότητας καφέ και προϊόντα όπως ξηρούς καρπούς, βότανα, μπαχαρικά, δημητριακά, αποξηραμένα φρούτα, superfoods και διάφορα είδη delicatessen.

Το e-sofos.gr δημιουργήθηκε το 2021 με σκοπό να φέρει επαγγελματικού επιπέδου ποιοτικά προϊόντα και εξοπλισμό στο σπίτι.
Ενημερωνόμαστε διαρκώς για νέα προϊόντα και υπηρεσίες, δοκιμάζουμε και εισάγουμε νέα χαρμάνια καφέ, δημιουργούμε νέες γεύσεις καταπληκτικού τσάι και σας προσφέρουμε πάντα ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Μέσα στον σκληρό ανταγωνισμό της εποχής, ξεχωρίσατε την ποιότητα των προϊόντων, την ανώτερη ποιότητα καφέ, την άμεση εξυπηρέτηση, την θετική ενέργεια και το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στο κατάστημα μας.

Μας στηρίξατε από την πρώτη μέρα ανταμείβοντας μας για την σκληρή δουλειά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και μας δώσατε την αυτοπεποίθηση και τη δύναμη να προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα και να εδραιωθούμε γερά σε αυτή την δύσκολη εποχή, για τις ελληνικές επιχειρήσεις.

ESPRESSO SPECIALTY

Με μεράκι, υπομονή αλλά και την πολύτιμη βοήθεια των συνεργατών μας ξεκινάμε το ταξίδι του καφέ, με την επιλογή των ποιοτικότερων κόκκων καφέ και πορευόμαστε μαζί τους σε κάθε βήμα.

Από την καλλιέργεια, συγκομιδή, μεταφορά, την προσεγμένη φρύξη, την άριστη αποθήκευση και συντήρηση με απόλυτο σκοπό να είναι η κάθε γουλιά του καφέ, ακριβώς όπως την ονειρεύτηκες.

ΑΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΦΕΔΕΣ

Εκλεκτά χαρμάνια καφέ φίλτρου, ελληνικού, στιγμιαίου, αλλά και σοκολατούχων ροφημάτων. Αρωματισμένα με παραδοσιακά αρώματα όπως η μαστίχα Χίου, κλασικά όπως το φουντούκι αλλά και ξεχωριστά όπως το Pancake, έρχονται να δώσουν μια ιδιαίτερη και ξεχωριστή νότα στο φλυτζάνι σας.

Όλα τα προϊόντα μας αρωματίζονται με Α’ ποιότητας αρωματικά, πάντα με σκοπό την ασφάλεια και την ικανοποίηση σας.

sofos-katastima-guest-mariana-painesi

Ευχαριστούμε θερμά τη Μαριάννα Παινέση (@marianna_painesi) για αυτήν την υπέροχη συνεργασία.

0
    0
    ΚΑΛΑΘΙ
    Το καλάθι σου είναι άδειο