ΕΛΑΙΟ ΑΜΑΜΕΛΙΔΑΣ 100ML - e-Sofos

ΕΛΑΙΟ ΑΜΑΜΕΛΙΔΑΣ 100ML

8.40  με Φ.Π.Α.

Έχει αντιφλεγμονώδη και αντιμικροβιακή δράση. Αρκετά γνωστό στη βιομηχανία των καλλυντικών, καθώς το λατρεύει το δέρμα μας. Εξαφανίζει τα σημάδια του χρόνου, προσφέροντας νεανική και λαμπερή επιδερμίδα.

Περιγραφή

Έλαιο Αμαμελίδας (Απαραίτητο Για Όλες Της Ηλικίες)

Η Αμαμελίδα χρησιμοποιήθηκε αρχικά ως βότανο από τις ινδιάνικες φυλές της Βορείου Αμερικής.
Η χρήση της περιλάμβανε κυρίως τη θεραπεία μολύνσεων των ματιών και την αντιμετώπιση τσιμπημάτων εντόμων, αιμορροΐδων, δυσεντεριών και δερματικών παθήσεων.

Στην κοσμετολογία χρησιμοποιείται για την έντονη στυπτική δράση, απαραίτητη στην λιπαρή επιδερμίδα, εξαιρετικά είναι τα αποτελέσματα και στους διεσταλμένους πόρους.
Ένα έλαιο απαραίτητο για όλες τις ηλικίες αφού παρέχει στην επιδερμίδα έντονες αναπλαστικές και αντιγηραντικές ιδιότητες. Αποκαθιστά τις ατέλειες στην επιδερμίδα και προστατεύει από τα σημάδια του χρόνου.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0.25 kg
Επιλογή Συσκευασίας

Τεμάχια

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “ΕΛΑΙΟ ΑΜΑΜΕΛΙΔΑΣ 100ML”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει…

0
    0
    ΚΑΛΑΘΙ
    Το καλάθι σου είναι άδειο