ΕΛΑΙΟ ΜΕΝΤΑΣ 100ML - e-Sofos

ΕΛΑΙΟ ΜΕΝΤΑΣ 100ML

7.40  με Φ.Π.Α.

Αποτελεί την τέλεια επιλογή για την σύσφιξή της επιδερμίδας. Επιπλέον,βοθηά στην απομάκρυνση της κυτταρίτιδας και καταπραϋνη την ακμή.

Περιγραφή

Έλαιο μέντας: σύσφιξη επιδερμίδας

Η μέντα είναι ένα από τα πιο γνωστά βότανα στον κόσμο. Κατάγεται από την Ασία και την ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου και καλλιεργείται παντού. Σε πολλούς πολιτισμούς θεωρούνταν ως σημάδι φιλίας και φιλοξενίας.

Κατά την ελληνική μυθολογία, ο Πλούτωνας, ο θεός του Άδη, ερωτεύτηκε την όμορφη νύμφη Μίνθη. Η γυναίκα του Πλούτωνα, Περσεφόνη, ζήλεψε τη Μίνθη και τη μεταμόρφωσε σε φυτό. Ο Πλούτωνας, μη μπορώντας να την επαναφέρει στη ζωή, της χάρισε υπέροχο άρωμα.

Στην κοσμετολογία το έλαιο μέντας μπορεί να χρησιμοποιηθεί απευθείας στην επιδερμίδα βοηθώντας στην επαναφορά της ελαστικότητας και στην τόνωση του δέρματος. Είναι 100% φυτικό, καθώς  προκύπτει από την εκχύλιση των φύλων της μέντας σε έλαιο βάσης φυσικής προέλευσης.

Το έλαιο μέντας ως καλλυντικό:

Ρυθμίζει την λιπαρότητα και καταπραΰνει την ακμή. 

Απομακρύνει την κατακράτηση υγρών και την κυτταρίτιδα.

Συσφίγγει και τονώνει την επιδερμίδα.

Ανακουφίζει από φαγούρα και πιτυρίδα στο τριχωτό της κεφαλής.

Καταπραΰνει τα κουρασμένα πόδια.

Τρόπος Χρήσης: *Πρόσωπο-  Εφαρμόστε αυτούσιο σε ελαφρώς βρεγμένη ή στεγνή επιδερμίδα κάθε βράδυ. *Σώμα- Εφαρμόστε αυτούσιο ή σε μείγμα ελαίων στην επιδερμίδα κάνοντας μασάζ στις προβληματικές περιοχές. *Μαλλιά- Εφαρμόστε πριν από το λούσιμο και αφαιρέστε μετά από 15-20 λεπτά.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0.25 kg
Επιλογή Συσκευασίας

Τεμάχια

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “ΕΛΑΙΟ ΜΕΝΤΑΣ 100ML”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει…

0
    0
    ΚΑΛΑΘΙ
    Το καλάθι σου είναι άδειο