Θα χρειαστείς:
• 2 ρυζογκοφρέτες
• 1/3 της κούπας φυστικοβούτυρο
• 1/3 της κούπας μέλι
• 50γρ αμύγδαλα
• Μαύρη σοκολάτα
Εκτέλεση:
1. Σ΄ένα μπολ βάζουμε το μέλι, το φυστικοβούτυρο και προσθέτουμε τις ρυζογκοφρέτες αφού τις έχουμε σπάσει σε μικρά κομματάκια και ανακατεύουμε.
2. Ψιλοκόβουμε τα αμύγδαλα, τα ρίχνουμε στο μείγμα και ανακατεύουμε.
3. Σένα μικρό πυρεξάκι βάζουμε λαδόκολλα, ρίχνουμε το μείγμα και το απλώνουμε με μια σπάτουλα.
4. Σε μπεν μαρι λιώνουμε τη σοκολάτα και τη ρίχνουμε πάνω από το μείγμα.
5. Βάζουμε το μείγμα στην κατάψυξη για 10-15’.